SJCC FILM FESTIVAL JUNE 28,30 & JULY 1

DAY 1 - JUNE 28

9.30 AM - 10.30 AM OPENING CEREMONY			
TIME	FILM	CATEGORY	DURATION
10:35 AM - 12:26 PM	Perariyathavar	Directors Corner	111 Minutes
12:30 PM - 01:00 PM	INTERACTIVE SESSION		30 Minutes
01:00 PM - 02:00 PM	LUNCH BREAK		60 Minutes
02:05 PM - 02:16 PM	Stolen Love	Competition	11 Minutes
02:17 PM - 02:38 PM	Aalo	Competition	21 Minutes
02:40 PM - 03:27 PM	Period of Confusion	Competition	37 Minutes
03:28 PM - 03:33 PM	Abhijith (BA VC)	Students Corner	05 Minutes
03:34 PM - 03:38 PM	Guru (BA MM)	Students Corner	04 Minutes
03:39 PM - 03:47 PM	Anjana (MA CTV)	Students Corner	08 Minutes
03:50 PM - 04:30 PM	PANEL DISCUSSION		40 Minutes
04:30 PM - 04:45 PM	TEA BREAK		15 Minutes
04:50 PM - 05:11 PM	Catdog	Focus - Diploma	21 Minutes
05:12 PM - 05:17 PM	Priyo Ami	Animation Corner	05 Minutes
05:18 PM - 05:23 PM	Nila	Animation Corner	05 Minutes
05:24 PM - 05:34 PM	Vetta	Animation Corner	10 Minutes
05:35 PM - 05:58 PM	Avruthy	Focus - Diploma	23 Minutes