SJCC FILM FESTIVAL JUNE 28,30 & JULY 1

DAY 2 - JUNE 30

TIME	FILM	CATEGORY	DURATION
09:30 AM - 10:55 AM	Chavittu	Directors Corner	85 Minutes
11:00 AM - 11:30 AM	INTERACTIVE SESSION		30 Minutes
11:00 PM - 11:45 AM	TEA BREAK		15 Minutes
11:50 AM - 12:30 PM	A season of mangoes	Focus -Diploma	40 Minutes
12:30 PM - 01:30 PM	LUNCH BREAK		60 Minutes
01:40 PM - 01:58 PM	Olam	Competition	18 Minutes
02:00 PM - 02:13 PM	The Last Drop	Competition	13 Minutes
02:14 PM - 02:35 PM	Lilly	Competition	21 Minutes
02:36 PM - 02:42 PM	Jennifer (BA VC)	Students Corner	06 Minutes
02:44 PM - 02:52 PM	Akhilesh (BA MM)	Students Corner	08 Minutes
02:53 PM - 03:04 PM	Rachel (MA MM)	Students Corner	11 Minutes
03:05 PM - 03:12 PM	Shamil (BA VC)	Students Corner	07 Minutes
03:12 PM - 03:45 PM	PANEL DISCUSSION		33 Minutes
03:45 PM - 04:00 PM	TEA BREAK		15 Minutes
04:05 PM - 04:10 PM	Amayi	Animation Corner	05 Minutes
04:11 PM - 04:16 PM	The Tree	Animation Corner	05 Minutes
04:17 PM - 04:21 PM	The Persecutor	Animation Corner	04 Minutes
04:22 PM - 04:48 PM	Sakshisona	Focus - Diploma	26 Minutes
04:50 PM - 05:13 PM	Aisa Nahin Hua Tha Tahera	Focus - Diploma	23 Minutes
05:14 PM - 05:32 PM	Lakshmi	Focus - Diploma	18 Minutes